Despre

DreamDesigner mulţumeşte naşei Crenguţa care, în urma unui brainstorming memorabil, i-a ales un nume plin de semnificaţii.

***

Servicii IT cu suflet
Tehnologia şi arta

Fiecare lucru pe care-l utilizăm este în sine o operă de artă.

Un pantof, un ceas, chiar şi banala brichetă toate au fost concepute la vremea lor sub forma unui desen ce mai apoi a prins viaţă.

Când vrei să cumperi o maşină te uiţi întâi la performanţele tehnice şi cât este de accesorizată. Dar când vine vorba să alegi între două maşini cu aceleaşi caracteristici tehnice clar că o vei alege pe cea care, din punctul tău de vedere, arată cel mai bine. De fapt o alegi pe cea care te reprezintă cel mai bine.

Iată de ce arta face parte din fiecare aspect al vieţii noastre, fie că e vorba de un tablou sau de o maşină. Ne identificăm cu ceea ce ne place în designul fiecărui obiect… până şi culoarea telefonului mobil sau a notebook-ului devine pentru noi o emblemă.

Oricât ar fi de performantă şi sofisticată tehnologia, dacă nu are în ea un strop de artă, este privită doar ca o curiozitate ştiinţifică. Încercaţi să vă imaginaţi un Ferrari, cu toate facilităţile tehnice ale binecunoscutei maşini, dar într-o caroserie pătrăţoasă cu o culoare anostă … ar mai fi Ferrari ? Ar mai ieşi în evidenţă ?

De aceea tehnologia şi arta merg mână în mână. Se dezvoltă împletindu-se constant şi susţinându-se una pe cealaltă.

Vă întrebaţi oare ce vreau să spun cu toate acestea?

Arta şi tehnologia constituie elementele de bază pe care mi-am construit cariera. Am împletit cele două hobby-uri ale mele – tehnologia şi arta – tocmai pentru că am simţit că oricât de tare aş fi în tehnologie, dacă nu adaug un pic de culoare şi suflet în ceea ce fac, mai bine mă apuc de săpat şanţuri.

În zilele noastre e aproape imposibil să foloseşti un calculator fără să-l conectezi într-o reţea. Nu poţi folosi un calculator fără un sistem de operare pe măsură, aşa cum nu-l poţi lăsa neprotejat în faţa viruşilor şi a atacurilor informatice. Sunt lucruri de bază, dar la fel de importantă este şi imaginea pe care o proiectezi spre exterior prin intermediul unui calculator. Cum arată pagina ta de internet sau cum arată e-mail-urile pe care le trimiţi?

De aceea vin astăzi în faţa dvs. cu o experienţă de 20 ani, nu doar în domeniul IT, dar şi în educaţie, formare şi creaţie. În toţi aceşti ani am învăţat că semănând suflet, lumină şi frumuseţe în ceea ce faci, poţi culege adevărata mulţumire.

Poţi descărca CV-ul meu pentru a vedea parcursul complet al carierei mele de la începuturi şi până în prezent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.