O plimbare până la capătul grădinii (6)

Aurora-BorealaPoate mi se pare, poate asta a fost intenţia colegilor de la fanzin, dar am senzaţia că Gazeta SF din luna august a fost împodobită cu o foarte frumoasă copertă ce pare desprinsă din filele povestirii ce am încercat s-o depăn pentru voi. O ilustrare grafică minunată a viziunii mele! Mai plastic de atât nici eu, care am văzut cu ochii minţii toate întâmplările, nu puteam să mă exprim.

Vă invit să o vedeţi şi voi, mai ales că veţi avea ocazia să citiţi continuarea povestirii O plimbare până la capătul grădinii. Unii i-ar spune finalul povestirii şi iute s-ar grăbi să-i pună “Sfârşit”… sincer, eu una nu îndrăznesc să pun capăt unei asemenea aventuri…

Până la “capătul grădinii” mai este cale lungă!

Personajele trăiesc cu toată forţa în imaginaţia mea şi în sufletul meu, aşadar nu le voi spune adio. În curând veţi afla de ce. Până atunci pot doar să vă promit că veţi fi uimiţi!

Acum vă las în compania echipajului Nălucii şi vă sfătui să ignoraţi acel pesimist “Sfârşit” postat în grabă de bunul meu coleg editor, care de altfel este un om extraordinar şi foarte bine intenţionat.

Dacă aţi pierdut din vedere celelalte episoade le puteţi regăsi răsfoind rubrica SciFi a DreamDesignerului.

Lectură plăcută !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: