Computerul – partenerul tău de nădejde

desktop-computer

Când vine vorba de munca de birou e bine să ştii că ai în computerul tău un partener de nădejde.

Este alături de tine la bine şi la greu. Nu se enervează când greşeşti – doar te anunţă că e ceva în neregulă. Te înveseleşte cu imagini haioase, îţi atinge sufletul cu mesaje umanitare, te ajută să creezi şi să te ordonezi, îţi aduce aproape fiinţele dragi, te ţine la curent cu toate noutăţile …

E răbdător şi când, în mijlocul unui e-mail mai aprins, îi loveşti cu năduf tastele.

Chiar dacă îţi este alături mai bine de jumătate din timpul unei zile uiţi că are şi el nevoile lui. Are şi el duşmanii lui care-i îngreunează misiunea zilnică.

Praful, căldura, umezeala, viruşii, fluctuaţiile sau căderile de tensiune pot diminua performanţele celui mai fidel partener al tău.

Fii atent la semnale!

Ventilatoare turate la maxim, restartări din senin, scăderi ale vitezei de procesare a datelor – toate acestea trebuie să-ţi dea de gândit.

Acţionează din timp!

Întreţinerea şi verificarea periodică a sistemului tău de calcul îi vor prelungi viaţa şi vor asigura o funcţionare la nivelul de performanţă iniţial.

E drept că tehnologia evoluează şi din când în când avem nevoie de o gură de aer proaspăt. Totuşi bugetul alocat împrospătării sistemelor de calcul nu este întotdeauna pe măsura evoluţiei tehnologice. De aceea o mentenanţă serioasă şi periodică a sistemelor pe care le deţii ar putea fi soluţia de care ai nevoie.

Acordă-i partenerului tău, calculatorul, ceva mai multă atenţie şi îţi va fi alături, cu toată forţa lui, vreme îndelungată.

Acesta este sfatul Serviciilor IT cu suflet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: